Teksten, verhalen, journalistiek

Teksten, verhalen, journalistiek

Sinds mijn jeugd ben ik gebeten door woorden, boeken, schrijven en het coördineren van tijdschriften. EOS heeft ruime ervaring met vele soorten van artikels, interviews en langere teksten. Ook jouw teksten willen we schrijven.

Je organisatie of bedrijf heeft ongetwijfeld een eigen verhaal. Waarom doe je wat je doet, uit welke passie is dat ontstaan? Dat verhaal schrijft EOS graag in samenwerking met jou: laat je klanten, cliënten of leden je gedrevenheid voelen!

Je kunt bij EOS terecht voor

  • Redactie: artikels, interviews, persteksten, folders, brochures, handleidingen, webteksten, langere teksten…
  • Nazicht, aanpassing en correctie van bestaande teksten
  • Het optimaal interpreteren en overbrengen van jouw verhaal (‘story-tellling’)
  • Pers- en communicatie-acties
  • Journalistieke artikels en interviews

Voor copywriting en journalistiek gaan we breder dan enkel de kernthema’s. 

Zo schreef EOS de afgelopen jaren voor NederBelgisch Magazine artikels over de meest uiteenlopende onderwerpen: ontwikkelingen in de Antwerpse haven, uitbreiding Van der Valk hotels in Luik, Vlaamse restauranthouders in Nederland en Nederlandse frituuruitbaters Vlaanderen, de Solar Challenge in Australië, kunstenaarsportret van Nick Jonk, grenspark Groot-Saeftinghe, Benelux, verschillen in winkelbeleid tussen Vlaanderen en Nederland enz. Voorbeelden daarvan vind je hier.

Voor het B2B-magazine ecoTips leverde EOS een reeks gesprekken met bedrijfsleiders over de toepassing van de UN Sustainable Development Goals, een interview met Jean- Pascal Van Ypersele en andere artikels. Voorbeelden van aritkels voor dit magazine vind je hier. Sinds december 2020 zetelt EOS in de kernredactie van Ecotips. 

Sinds januari 2020 maken we maandelijks ook een gestileerd interview met een interessante Vlaming voor Raak, het ledenblad van KWB. Die kun je hier vinden. 

Daarnaast schreef EOS losse bijdragen voor het magazine van een beroepsfederatie. 


EOS denkt graag mee na over visie-ontwikkeling, het uitschrijven van je missie enz. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x